armbanden voor het goede doel armband dog over the rainbowArmbanden kopen voor het goede doel.

Onze stichting zet zich in voor het welzijn van Zwerfdieren. Om geld in te zamelen verkopen we unieke, veelal handgemaakt artikelen. We betrekken ze zoveel mogelijk uit Dahab, Egypte om daar ook de lokale bevolking te steunen.

We hebben dames armbanden en heren armbanden. Houten armbanden, metalen armbanden, handgemaakte edelstenen armbanden, super zachte satijnen koordarmbanden en eco lederen armbanden. Maar ook supermooie enkelbandjes en ademkransjes, een sieraad voor rust en ontspanning. Lees er meer over hier: Uit oogpunt van dierenwelzijn maken we geen gebruik van lederen producten.

Al onze Zen en Buddha producten worden verkocht via de webshop Wellness-House Soest. Ook daarvan worden de opbrengsten besteed voor hulp aan de zwerfdieren.

Met zo’n prachtige en diervriendelijke armband kom jij als dierenvriend natuurlijk bijzonder goed voor de dag. Kijkt u gerust eens rond we hebben diverse modellen en kleur varianten. Leuk voor jezelf, of uniek om cadeau te geven. Het cadeau kaartje voegen we desgewenst gratis bij.

We hebben al mooie armbanden vanaf € 3,50 per stuk, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

Dus, geef iemand een prachtig en uniek cadeau en steun direct het goede doel. Met zo’n modieuze armband verrast je elke vriend of vriendin. En een cadeautje voor jezelf is natuurlijk altijd een goed idee, het gevoel een zwerfdier te helpen, zal je nog lang bijblijven.
Kortom, zoek gerust een leuk model uit en bestel er een, (of nog meer).

Kijk voor een overzicht van al onze producten op onze winkelpagina.

Wil je in grotere aantallen bestellen (> 10 stuks) mail dan even met ons info@zwerfdierenindahab.nl dan kunnen we je een kortingsregeling bieden of een unieke serie maken speciaal voor jou, jouw bedrijf of gelegenheid.

Mooie armbanden voor het goede doel, jij helpt toch ook?