Op de eerste verdieping aan de linkerzijde treft u appartement Eel Garden Sunrise. Het appartement dankt zijn naam aan de prachtige zonsopgang boven zee die u vanaf het appartement kunt bewonderen. Het appartement heeft grote bogen en kleuren in aardetinten. Dit geeft het appartement een harmonieuze en ruime atmosfeer. In de woonkamer bevindt zich een grote hoekbank, TV en DVD speler, een kleine eettafel en een aantal kasten.

In de open keuken is een bar, grote koelvries combinatie, fornuis en wasmachine. Ook is er een koffiezet apparaat en waterkoker. In beide slaapkamers (1  met dubbel bed en 1 met 2 losse bedden) zijn er krachtige airconditionings. De hoofd slaapkamer heeft een prachtige koepel in het dak. Het balkon geeft een breed volledig zeezicht en het dakterras biedt een prachtig uitzicht over de bergen en het dorp aan de achterzijde. Het appartement beschikt over draadloos internet.

Wilt u een geweldige vakantie op een van de mooiste plekken in Egypte maar wilt u niet opgesloten zitten in een “standard hotelkamer”? Dan is een van de appartementen uw ideale uitvalsbasis in Dahab. En wilt u niet zelf koken, dan is dat zeker geen punt. Er zijn diverse restaurantjes in de directe omgeving waar u voor zo’n 8 euro per persoon een uitgebreide maaltijd kunt eten.

Huurprijs € 50,- per nacht. Voor meer informatie kijk op: www.dahabholidayapartments.com

 

Boek hier en help een zwerfdier