Steun ons werk

Wilt u ons werk steunen? Heel Graag!
Vult u alstublieft het onderstaande formulier in. Ook wanneer u een eenmalige bijdrage overmaakt. Banken verstrekken sinds 2011 namelijk geen NAW gegevens meer bij overboekingen. En we willen u natuurlijk graag bedanken en indien gewenst op de hoogte houden van de besteding van uw gift.

Om kosten te besparen verzenden wij geen acceptgiro’s. U kunt uw bijdrage na het invullen van het formulier rechtstreeks overmaken op ING bank 7521385 (IBAN: NL17 INGB 000 752 1385) t.n.v. ‘Stichting Zwerfdieren in Dahab’ te Soest.

 

Iedere bijdrage, groot of klein is zeer welkom!

N.B.: Door onze ANBI status bij de belastingdienst is uw gift mogelijk fiscaal aftrekbaar. Of dat zo is hangt af van de hoogte en uw persoonlijke situatie. Kijk op fiscaal voordelig schenken voor meer informatie of bezoek www.belastingdienst.nl

Ook leuk: Help de zwerfdieren met uw vakantie in Dahab!
Breng uw vakantie in Dahab door in een van de twee luxe zeezicht appartementen die een deel van de huurinkomsten aan onze stichting doneren.
Zo slaat u twee vliegen in één klap. U kunt even lekker bijkomen in Dahab, genieten van de zon, zee, vriendelijke mensen en meteen de zwerfdieren in Dahab bekijken. Tegelijkertijd helpt u met uw vakantie de zwerfdieren. Voor een week vakantie kan al een straathond of twee katten worden gesteriliseerd en teruggeplaatst. Kijk voor meer informatie op www.appartementindahab.nl en vermeld bij uw boeking “Zwerfdieren”

Facebookmailby feather