Ademkransjes

Adem je hoofd leeg in 5 minuten:

Wist je dat ademen in een laag tempo een van de krachtigste middelen is tegen stress en om jezelf te ontspannen? Vanuit die gedachte is het principe van het ademkransje bedacht door Noële Ruitenberg, fysiotherapeute en Yoga/Mindfullnesscoach.ademkransjes2

Samen met Noële bedachten we een serie van mooie kransjes, gemaakt van natuurlijke en aanraakbare materialen met elk hun eigen kleur en betekenis.  Deze kransjes zijn handgemaakt door onze vrijwilligers. Elk exemplaar is bijzonder en met aandacht gemaakt. Je kunt ze alleen bij ons en de workshops van Noële bemachtigen. En de opbrengst van de ademkransjes wordt volledig besteed aan de zwerfdieren. Gratis verzending binnen NL.

Behalve een hulpmiddel bij meditatie en ontspanningsoefeningen is het ademkransje natuurlijk ook een prachtig  sieraad.

De krans bestaat uit vijf maal zes houten kralen. Vier keer kom je na de houten kralen een lavasteen tegen en de vijfde keer een kraal van edelsteen. Lees hier hoe het werkt. Kies de kleur die het best bij jou past en verwen jezelf met een ademkransje. Of beter nog, koop er meerdere voor jezelf of een vriend / vriendin.


De ademkransjes worden verkocht via onze partner Wellness-House Soest. Je kunt ze hier bestellen en afrekenen: 

https://wellness-house.nl/product-categorie/ademkransjes/
De opbrengst van de ademkransjes komt net als alle andere producten ten goede aan de zwerfdieren. 


Hoe gebruik je de ademkransjes?
Klik hier voor de werking van de ademkrans, uitleg door Noele Ruitenberg. 

 

Facebookmailby feather