Sleutelhangers en Tashangers voor het goede doel.

Onze stichting zet zich in voor het welzijn van Zwerfdieren. Om geld in te zamelen verkopen we unieke, veelal handgemaakt artikelen. We betrekken ze zoveel mogelijk uit Dahab, Egypte om daar ook de lokale bevolking te steunen.

Een van onze product categorieen is: Sleutelhangers en Tashangers. Met zo’n prachtige sleutelhanger komt u als dierenvriend natuurlijk bijzonder goed voor de dag. Kijkt u gerust eens rond we hebben diverse modellen en kleur varianten. Leuk voor uzelf, of om cadeau te geven.

We hebben al sleutelhangers vanaf € 3,50 per stuk inclusief gratis verzending binnen Nederland, dus voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Dus, geef iemand een prachtig en uniek cadeau en steun direct het goede doel. Met zo’n tashanger of sleutelhanger verrast u elke vriend of vriendin. En een cadeautje voor uzelf is natuurlijk altijd een goed idee, het gevoel een zwerfdier te helpen, zal u nog lang bijblijven.
Kortom, zoekt u gerust een leuk model uit en bestel er een, of nog meer.

Kijk voor een overzicht van al onze producten op onze winkelpagina.

Wilt u in grotere aantallen bestellen (> 10 stuks) mail dan even met ons info@zwerfdierenindahab.nl dan kunnen we u een kortingsregeling bieden of een unieke serie maken speciaal voor u, uw bedrijf of gelegenheid.

Sleutelhangers en Tashangers voor het goede doel, u helpt toch ook?