De beste duikvakantie is natuurlijk een Duikvakantie Dahab. Met zijn prachtige kustlijnen vol koraal riffen heb je de mooiste duikspots ter wereld onder handbereik.

Duikvakantie dahab2Wist je dat de meeste duikspots in Dahab gewoon vanaf de kust te bereiken zijn? Dat je 90% van alle duikspots of lopend of in maximaal 15 minuten met de auto hebt bereikt? Dus geen lastig gedoe met boten, uren rijden, altijd dichtbij.

En Dahab heeft enkele van de meest beroemde duikspots in de wereld. Wat dacht je van de fameuze Blue Hole, intrigerend en diep, of The Canyon, Ricks Reef, en het diepe zuiden met Gabr el Bint waar zo vaak dolfijnen en schildpadden worden gezien.
Of Ras Abu Galum, het prachtige onderwater park.

Kortom, je duikvakantie in Dahab is nooit eenmalig. Niet voor niets zien wij duikers, jaar in jaar uit weer terugkomen. En ook als je duiken wilt leren is het natuurlijk mooi om dat te doen bij de mooiste plek op aarde. En er zijn voldoende (Nederlandstalige) duikinstructeurs aanwezig.

Met je Duikvakantie Dahab kun je ook de zwerfdieren helpen. Wij als zwerfdieren stichting hebben namelijk een sponsor overeenkomst met de 3 leukste accomodaties voor duikers in Dahab.

Duikvakantie Dahab Accomodaties:
Dahab Divers Lodge (www.dahabdiverslodge.com) Of een prive appartement met zeezicht (www.appartementindahab.nl) waar je kunt kiezen uit twee luxe appartementen, of neem beiden als je met een grote groep bent.
De Lodge is een kleinschalige accomodatie met 7 kamers, deze is ook geheel af te huren voor duikgroepen of verenigingen. De lodge ligt op c.a. 100 meter lopen van de Lighthouse, Dahabs meest bekende duikspot vlak bij de boulvard met alle leuke restaurantjes.
De twee appartementen liggen tussen Lighthouse en Eel Garden Reef, op 40 mtr van het strand. Ook hier ben je in 300 meter lopen bij de lighthouse.
Dahab Divers Lodge herbergt ook een 5 sterren padi duikschool, dus je rolt vanuit je hotelkamer letterlijk zo je duikpak in;) Is dat nog eens makkelijk?
Kijk op de pagina’s Eel Garden Appartement, Blue Light Appartement en Dahab Divers Lodge op onze website voor meer info.

Vermeld bij je boeking even dat je via Zwerfdieren in Dahab bent gekomen, dan krijgen wij een donatie voor jouw boeking waarmee we een hond of kat kunnen steriliseren en vaccineren. Zo help je met jouw vakantie het leven van de zwerfdieren te verbeteren!

duikvakantie DahabEn of je nu een zeer ervaren tec duiker bent, net je Open Water hebt gehaald, freediver of snorkelaar bent. In Dahab kom je altijd de mooiste plekken tegen. Zelfs de niet duikers vermaken zich heerlijk met alle ontspannen strandplekjes.

Duikvakantie Dahab.

Kom en geniet, maar wees gewaarschuwd. Duiken in Dahab is verslavend 🙂

 

 

 

 

Tags: Duikvakantie Egypte, Duikvakantie Dahab, Duiken in Dahab, Scuba Dive, Padi, Divecentre, Duiken, Duikcursus, Open Water, Advanced Open Water, Rescue Diver, Divemaster, IDC, Dive Instructur, Duikles in het nederlands.