GrantResults.nl Goede doelen naar beter resultaatGoogle Grants helpt! Bij de (online) fondsenwerving en promotie van ons werk worden wij ondersteund door GrantResults.nl

Zij hebben de aanvraag voor het sponsorprogramma Google Non Profits, Google Grants, Techsoup geheel op no cure no pay basis gerealiseerd.
Google Grants - Non Profit, Google Adwords Exzpress en Google Ads voor goede doelen, ngo's, bibliotheken en kerkgenootschappenZo kunnen we elke maand gebruik maken van een flink gesponsord advertentiebudget in Google Ads.

Van hen kwam ook het idee om ons niet alleen te richten op donaties en fondsenwerving. Maar juist ook om middels een webshop te proberen een gedegen inkomstenstroom voor de zwerfdieren te realiseren.

Dankzij de hulp van GrantResults en het Google Grants programma hebben wij nu een webshop die elke maand een leuke omzet maakt. Geheel gedraaid door vrijwilligers, met gratis sponsoring door Google Grants. Zodat de volledige opbrengst naar de dieren gaat. Hierdoor hebben we al vele TNR projecten kunnen uitvoeren en honderden honden en katten kunnen steriliseren.
Vorig jaar zijn we gestart met de bouw van onze kliniek in Dahab waar we zwerfdieren tijdelijk kunnen opvangen na een operatie, ziekte of verwonding.

Voor ons zelf als bescheiden organisatie is het inrichten en beheren van Google Ads en Google Adwords Express niet te doen. De strenge voorwaarden en benodigde technische en marketing  kennis en ook tijd ontbraken bij ons. Daarom hebben we dit met een goed gevoel overgelaten aan GrantResults.


Al met al is het leven voor de zwerfdieren stevig en duurzaam verbeterd.
En is het werk van onze stichting veel zichtbaarder geworden.`Dankzij GrantResults en Google Non Profits.

Meer weten over GrantResults.nl of over No Cure No Pay fondsenwerving voor goede doelen?
Of het flexibele maandabonnement voor Google Adwords/Ads/Grants?
Bekijk hier de website van GrantResults

Gratis adverteren voor goede doelen

 

Korting voor goede doelen techsoup

Tags: Fondsenwerving, Goede Doelen, ANBI status, Fondsen zoeken, vermogensfonds, Google Ads, Google Grants, Google for Non profits, https://www.google.nl/grants/, techsoup, techsoup.be, ads.google.com, adwords.google.com