Prins Pet Foods

U kunt de zwerfdieren helpen zonder dat het u iets kost. Bij een geselecteerd aantal webwinkels krijgen de zwerfdieren een bijdrage als u er via onze website iets bestelt. De bestelling verloopt zoals normaal via de website van de aanbieder en u merkt er verder niets van en het kost u niets extra. En de dieren, die zijn u dankbaar.
Dus bestelt u wel eens iets bij een (dieren) webwinkel? Doe dat dan via onze website en laat de zwerfdieren meegenieten van uw bestelling.

Via Prinspetfoods.nl kunt u een mooie cadeaubox met 100% natuurlijke voeding en leuke speltips voor hun hond(en) en/of kat(ten) bestellen voor een prijs van slechts € 14,95.

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Deze voedingen zijn samengesteld op basis van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen met bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen. Bovendien zijn alle Prins-producten proefdiervrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Al 50 jaar produceert Prins met veel liefde voor het dier complete voedingen welke aansluiten op de verschillende voedingsbehoeften van hond en kat. Respect voor mens en dier, binnen en buiten de organisatie is voor Prins Petfoods vanzelfsprekend.

Hond, een mooie cadeaudoos met daarin:
• Een zak Prins voeding op maat, geselecteerd op basis van de leeftijd/het ras van de hond of de wensen van de consument (afhankelijk van de gekozen voeding 2 of 3 kilo, de Prins dieetvoedingen zijn van deze actie uitgesloten);
• Een Prins NatureCare worst, een verantwoorde afwisseling op de dagelijkse voeding en ideaal als traktatie of beloning tijdens de training, geselecteerd op basis van de leeftijd/het ras van de hond of de wensen van de consument;
• Een boekje met leuke speltips: de cadeaubox is namelijk te gebruiken voor allerlei leuke activiteiten met hond of kat!

Kat, een mooie cadeaudoos met daarin:
• Een zak Prins voeding op maat, geselecteerd op basis van de leeftijd/het ras van de kat of de wensen van de consument (1,5 kilo, de Prins dieetvoedingen zijn van deze actie uitgesloten);
• Een kuipje Prins NatureCare vleesmousse, een verantwoorde afwisseling op de dagelijkse voeding en ideaal als traktatie of beloning, geselecteerd op basis van de wensen van de consument;
• Een boekje met leuke speltips: de cadeaubox is namelijk te gebruiken voor allerlei leuke activiteiten met hond of kat!

Alle voedingen van Prins zijn vrij van geur-, kleur en smaakstoffen en proefdiervrij.
Verwenpakket voor Hond

Verwenpakket voor Kat

Facebookmailby feather