Bakker.com Tuinartikelen

U kunt de zwerfdieren helpen zonder dat het u iets kost. Bij een geselecteerd aantal webwinkels krijgen de zwerfdieren een bijdrage als u er via onze website iets bestelt. De bestelling verloopt zoals normaal via de website van de aanbieder en u merkt er verder niets van en het kost u niets extra. En de dieren, die zijn u dankbaar.
Dus bestelt u wel eens iets bij een (dieren) webwinkel? Doe dat dan via onze website en laat de zwerfdieren meegenieten van uw bestelling.

Bakker.com, al jarenlang het grootste postorderbedrijf voor alles op het gebied voor tuinieren!
Piet Bakker startte in 1945 met het verzenden van bloembollen pakketten. Hiermee vond hij in een verwoest Europa een gat in de markt. In de loop der jaren groeide Bakker uit tot een dynamische organisatie met vestigingen in 17 landen, die bij elkaar zo’n 700 medewerkers tellen. Deze groei ging uiteraard gepaard met een uitbreiding van een breed scala aan bloembollen, planten, heesters, rozen en tuinartikelen. Daarnaast is het volgen van de laatste ontwikkelingen en trends een proces dat nog iedere dag hoog in het vaandel staat.

Bestel via onze website bij Bakker.com en help de zwerfdieren. Alvast bedankt!

[display_filter store=”15″][display_pages store=”15″][user_pages store=”15″][user_sort store=”15″]

[display_multi store=”15″]

[display_pages store=”15″][user_pages store=”15″]

 

 

Bakker Tuinproducten

Facebookmailby feather