Petsonline

U kunt de zwerfdieren ook helpen zonder dat het u iets kost. Bij een geselecteerd aantal webwinkels krijgen de zwerfdieren een bijdrage als u er via onze website iets bestelt. De bestelling verloopt zoals normaal via de website van de aanbieder en u merkt er verder niets van en het kost u niets extra. En de dieren, die zijn u dankbaar.
Dus bestelt u wel eens iets bij een (dieren) webwinkel? Doe dat dan via onze website en laat de zwerfdieren meegenieten van uw bestelling.

Petsonline.nl is een unieke webshop die zich exclusief richt op accessoires voor honden en katten met veel exclusieve producten, maar ook eigen merk. Het aanbod aan producten is breed en diep met onder andere halsbanden, kleding, hondenriemen, hondentuigjes, manden en kussens. Ook verrassende producten zoals loopplanken en zwemvesten voor honden ontbreken niet.

Petsonline.nl hecht heel veel waarde aan een uitstekende service aan de klanten en heeft momenteel een gemiddelde Kiyoh klantwaardering van 8,8. Klanten kunnen betalen met iDeal, PayPal, Visa, Mastercard en Mr. Cash. Overschrijven per bank behoort ook tot de mogelijkheden.
• Aangesloten bij Webwinkel Keurmerk; • Geen verzendkosten boven bestellingen van € 49,-; • Gemakkelijk en vertrouwd betalen met iDeal, PayPal, Visa, Mastercard, American Express en Sofort Banking;

Aanbiedingen Petsonline.nl

[display_filter store=”13″][display_pages store=”13″][user_pages store=”13″][user_sort store=”13″]

[display_multi store=”13″]

[display_pages store=”13″][user_pages store=”13″]

Facebookmailby feather