MedPets.nl

U kunt de zwerfdieren ook helpen zonder dat het u iets kost. Bij een geselecteerd aantal webwinkels krijgen de zwerfdieren een bijdrage als u via onze website iets bij ze besteld. De bestelling gaat zoals normaal via de website van de aanbieder en u merkt er verder niets van. Alleen de dieren, die zijn u dankbaar.
Dus bestelt u vaak iets bij een (dieren) webwinkel? Doe dat dan via onze website en laat de zwerfdieren meegenieten van uw bestelling.

Over Medpets.nl
Medpets.nl is onderdeel van Onlinepets B.V. – een snel groeiend van oorsprong e-commercebedrijf. Via de webshop Medpets.nl kunnen huisdiereigenaren geneesmiddelen, speciale (dieet)voeding, supplementen en verzorgingsproducten voor honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen en tuindieren online bestellen en laten thuisbezorgen. Het assortiment bestaat uit meer dan 5.000 producten ter bevordering van de gezondheid en het welzijn van huisdieren.
Klik hier voor het complete overzicht van MedPets producten of bekijk de aanbiedingen onderaan deze pagina.

Verzendkosten
De verzendkosten bij bestellingen tot € 25,- bedragen € 3,95. Bij bestellingen van € 25,- tot € 49,- bedragen de verzendkosten € 2,95. Vanaf € 49,- verzendt Medpets.nl gratis.

Thuiswinkel Waarborg
Medpets.nl is sinds 25 oktober 2012 een officieel gecertificeerd lid van Thuiswinkel Waarborg.

Betaalmogelijkheden
Op Medpets.nl kunnen klanten gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:
• iDeal;
• Creditcard (Visa, Maestro en MasterCard);
• Paypal;
• Achteraf betalen (via Klarna Factuur);
• Overboeken.

Levertijd en leveringswijzen
In het algemeen geldt: vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis (mits voorradig). Op Medpets.nl kan de klant kiezen uit de volgende leveringswijzen:
• Aan huis (door postNL);
• PostNL locatie (de klant kan het pakje afhalen wanneer het hem of haar uitkomt).

30 zichttermijn en gratis retour
Medpets.nl hanteert een zichttermijn van 30 dagen. Binnen de zichttermijn kan de klant (een gedeelte van) zijn of haar bestelling gratis retourneren.

Winnaar Thuiswinkel AwardMedpets.nl is in 2014 onderscheiden met een Thuiswinkel Award Publieksprijs XS en daarmee uitgeroepen tot Beste webwinkel in de categorie Dieren.

Bekijk hieronder alle producten van MedPets:

[display_filter store=”4″][display_pages store=”4″][user_pages store=”4″][user_sort store=”4″]

[display_multi store=”4″]

[display_pages store=”4″][user_pages store=”4″]

Facebookmailby feather