Huisdierenbazaar.nl

U kunt de zwerfdieren helpen zonder dat het u iets kost. Bij een geselecteerd aantal webwinkels krijgen de zwerfdieren een bijdrage als u er via onze website iets bestelt. De bestelling verloopt zoals normaal via de website van de aanbieder en u merkt er verder niets van en het kost u niets extra. En de dieren, die zijn u dankbaar.
Dus bestelt u wel eens iets bij een (dieren) webwinkel? Doe dat dan via onze website en laat de zwerfdieren meegenieten van uw bestelling.

Huisdierenbazaar.nl is een specialist op het gebied van dierbenodigdheden en is actief in Nederland en België. Naast de webshop is er een fysieke dierenspeciaalzaak in het pittoreske De Rijp (NH). De medewerkers zijn zeer deskundig en toegewijd.

Huisdierenbazaar.nl heeft een assortiment van ruim 7250 artikelen, onderverdeeld in de rubrieken: hond, kat, vogel, knaagdier en vis. Het assortiment wordt continu uitgebreid.  De webshop kent een zeer eenvoudige check-out (één pagina) en een verscheidenheid aan betaalmogelijkheden, zoals: iDEAL, Mr Cash, PayPal, AfterPay (acceptgiro) en vooraf overmaken.

Nieuwe klanten kunnen bij Huisdierenbazaar.nl gebruik maken van 5% welkomstkorting en 5% korting bij het aanmelden voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar dierbenodigdheden? Bij Huisdierenbazaar.nl bent u op het juiste adres.
Huisdierenbazaar is een webshop en dierenspeciaalzaak van dierenvrienden, voor dierenvrienden.

[display_filter store=”21″][display_pages store=”21″][user_pages store=”21″][user_sort store=”21″]

[display_multi store=”21″]

[display_pages store=”21″][user_pages store=”21″]

Facebookmailby feather