Nieuwsbrief 6 september 2018

 

Stichting Zwerfdieren in Dahab

Beste dierenvriend,
We hebben ons voorgenomen om je vaker op de hoogte te houden van onze activiteiten. Dus hier zijn we weer:)
Op zondag 16 september organiseren we de Beestachtige Braderie in Soest. We gaan daar een enorme opruiming organiseren met 200 artikelen in de euro kraam zodat we nieuwe artikelen kunnen toevoegen aan onze webshop. Onze toch al voordelige prijzen worden nu wel heel laag voor die mooie artikelen!
Meer informatie: www.zwerfdierenindahab.nl/beestachtigebraderie
Hopelijk zien we elkaar dan!
Verder zijn er in Dahab vijf schatten van honden in onze nieuwe opvang, die een

gouden mandje verdienen omdat ze niet meer terug kunnen op straat. In Egypte hebben we dit mandje niet kunnen vinden, maar misschien hebben of weten jullie zo’n plek voor deze prachtdieren? Samen staan we immers sterk voor de zwerfdieren!
We zien jullie heel graag op zondag 16 september op onze Beestachtige Braderie in Soest of anders op zwerfdierenindahab.nl 🙂
Groetjes,
Job, Michel, Dory en Michiel
Het bestuur Stichting Zwerfdieren in Dahab

Beestachtige Braderie, zondag 16 september – 10.00 tot 16.00 uur

Vorig jaar was een enorm succes, een supergezellige braderie met veel mensen die blij naar huis gingen en een prachtige opbrengst voor de zwerfdieren. Hiermee hebben we de eerste aanzet kunnen maken voor de bouw van de noodopvang in Dahab.

Op zondag 16 september organiseren we weer een Beestachtige Braderie in Boerderij Het Gagelgat in Soest. Tijdens de Beestachtige Braderie kun je naar hartelust shoppen voor het goede doel, alle opbrengsten gaan immers volledig naar de zwerfdieren.
En natuurlijk (omdat we geen verzendkosten hebben) krijg je 10% korting op alle artikelen uit ons webshop assortiment. Dat is nog eens lekker shoppen! Kijk op www.zwerfdierenindahab.nl/beestachtigebraderie/ voor meer informatie en de routebeschrijving.

Verder is er een workshop Dieren EHBO door Esther van Neste, een Nederlandse dierenarts die regelmatig meehelpt met de TNR projecten in Dahab. Behalve een super leerzame workshop voor je eigen huisdier, kan zij dus ook uit eigen ervaring vertellen over Dahab.

Locatie
Boerderij Het Gagelgat
Birkstraat 107, Soest

Gouden mandje gezocht
U weet wellicht dat wij als stichting geen adoptie van zwerfdieren voorstaan omdat we het probleem juist ter plaatse willen aanpakken door met Sterilisatie en vaccinatie projecten het leven van alle zwerfdieren structureel te verbeteren.

Toch blijft het soms nodig om voor een enkele hond een plek te zoeken. Vaak gaat het om honden die ziek of gewond zijn geweest en daardoor op straat niet meer kunnen overleven. Als het niet lukt om ze lokaal te plaatsen, zoeken we buiten de grenzen.

We hebben een paar lieve honden uit Dahab die een gouden mandje zoeken, wil jij ze helpen? Neem dan contact met ons op: info@dierenvriendvanhetjaar.nl we brengen je dan in contact met de lokale nederlandse coordinatrice van ons opvangcentrum in Dahab.

Heidi
Heidi is 2,5 maand oud. Ze werd gebruikt als speeltje door jongens die haar aan het mishandelen waren. Om erger te voorkomen heeft Animal Welfare Dahab haar een veilige plek aangeboden Ze is heel aanhankelijk en wil met alles en iedereen spelen.
Toshka
Toshka is de moederkloek en pleegmoeder van de jonge pups in de opvang. Ze wil graag liefde geven, is heel trouw. Zij werd op straat gevonden, extreem mager, onder de teken en futloos. Na een paar maanden in de opvang glanst haar vacht weer en toont ze haar lieve, energieke en enthousiaste karakter weer.
Clay
Clay werd samen met zijn zus op straat gevonden, mishandeld en verwaarloosd. Helaas is zijn zusje later aan parvo overleden. Clay bleef gelukkig gezond is nu bijna 4 maanden oud, vrolijk, speels en een beetje ondeugend.
Clay kroelt enorm graag met Toshka in wie hij een echte pleegmoeder heeft gevonden.

Bella
Bella werd gewond op straat gevonden. Waarschijnlijk was een auto over haar poot gereden. De poot was gebroken en een heel stuk huid ontbrak. Nu bijna 2 maanden later is de wond bijna geheeld maar zij zal altijd een beetje mank blijven. Ondanks haar poot is zij de aap van de groep. Een echte heerlijke knuffel!
Wie gunt haar een gouden mandje?
Grace
Grace is eigenlijk geen Dahab hond. Zij werd als pup gevonden door een Roemeense vrouw een paar honderd km landinwaarts, mager en vuil, dicht bij het klooster van St Katherina. Deze vrouw gunde Grace een beter leven en zocht daarbij de hulp van Animal Welfare Dahab.. Grace kan al half oktober reizen. Zij is een rustige, lieve en aanhankelijke hond die ook helemaal los kan gaan als je met haar gaat spelen.

Hippe armbandjes in 7 verschillende kleuren € 5,95
Met deze hippe armband laat je zien dat je een echte hondenfan bent! Verkrijgbaar in 7 kleuren zacht satijntouw met verzilverde bedels. Leuk voor jezelf, of om cadeau te doen aan iemand anders!
Deze armband (en nog ruim 900 andere artikelen) shop je via de webshop óf op de Beestachtige Braderie op zondag 16 september van 10.00 tot 16.00 uur in Soest.
De opbrengst van de webshop en de Beestachtige Braderie komt volledig ten goede aan de zwerfdieren.
Kijk voor meer info op: www.zwerfdierenindahab.nl/beestachtigebraderie

Over ons
Stichting Zwerfdieren in Dahab zet zich in voor een veilig en dierwaardig bestaan voor de straathonden en -katten in Dahab, Egypte. Naast de inzet van vele locale vrijwilligers is daarvoor natuurlijk geld nodig. We hopen dat u ons wilt helpen bij dit dankbare werk. Met een aankoop doen in onze webshop waarvan de opbrengst volledig wordt besteed aan de zwerfdieren. We hebben honderden artikelen voor leuke prijsjes.

Een (belastingvrije) gift doen?
Uw bijdrage, groot of klein is zeer welkom op IBAN NL17INGB0007521385 t.n.v. “Stichting Zwerfdieren in Dahab” te Soest. Door de ANBI status van onze stichting is in voorkomende gevallen belastingaftrek mogelijk voor uw giften aan onze stichting. Weten hoe dat werkt? Kijk onder het kopje “Steun ons werk”

Deze e-mail is verzonden naar michelgr@ziggo.nl

Je ontvangt deze e-mail, omdat je in het verleden een bestelling bij ons hebt gedaan.
Sent by

SendinBlue

© 2018 Stichting Zwerfdieren in Dahab

 

Facebookmailby feather