Help een zwerfdier met uw vakantie in Egypte.

Vakantie in Egypte?

Vakantie in Egypte, uw ideale vakantie woning in Dahab

Denkt u wel eens na over een vakantie in Egypte? Wilt u er eens lekker tussenuit, genieten van zon, zee en strand? Op vakantie waar nog echt de ontspannen Egyptische cultuur hangt. En wilt u iets voor Zwerfdieren doen? Dan hebben wij de perfecte combinatie voor u. Op vakantie in Dahab, in een luxe appartement met zeezicht in een van de beste locaties van Dahab EN u redt een zwerfdier met uw vakantie zonder extra te betalen.

Hoe werkt dat? De appartementen van Dahab Holiday Rentals doneren per boeking via onze site € 30,- aan onze stichting. Hiermee kunnen wij een zwerfdier steriliseren, laten herstellen, inenten en herplaatsen.

Hoe gaat het in zijn werk?

1) Ga naar de website: www.appartementindahab.nl of de engelstalige site www.dahabholidayapartments.com

2) Kies het appartement van uw keuze, benedenverdieping met groot balkon en tuin of het 1e verdieping appartement met balkon en dakterras.

3) Kies de periode van uw keuze en verzend uw aanvraag via de pagina huren / beschikbaarheid

4) Let op: vul in het opmerkingenscherm het woord zwerfdier in!

5) Bij uw aankomst in Egypte krijgen wij de donatie overgemaakt. Bon Voyage !

Vakantie in Egypte, uw ideale vakantie woning in Dahab met een prachtig strand

Is er een addertje onder het gras? Kleine lettertjes? Verborgen voorwaarden? Welnee. U bent op vakantie in de meest luxe appartementen in Dahab, u betaalt niets extra’s maar wij ontvangen wel een donatie waarmee we een zwerfdier kunnen redden. Zelfs op speciale actietarieven en lastminute aanbiedingen van de appartementen ontvangen wij de donatie. U moet alleen wel het woord zwerfdier invullen bij uw boeking.

Luxe 4 persoons zeezicht appartementen op de beste locatie Vakantie in Egypte, uw ideale vakantie woning in Dahab, lekker genieten in de zonvan Dahab: vanaf € 350,- per week! 

GENIET VAN VAKANTIE IN EGYPTE, GENIET VAN DAHAB, REDT EEN ZWERFDIER

 

Facebookmailby feather